NEO.bet, bookmaker van Duitse makelarij

NEO bet

Toekomstplannen van NEO.bet

Zoals we kunnen zien, is NEO.bet al actief in verschillende landen. Daarom zijn we er best zeker van dat ze verder zullen uitbreiden. Nederland is vast een markt die op hun lijst staat. Hoe lang het nog zal duren voor ze hier actief zijn, weten we niet. Maar het kan vrij snel zijn dat ze een vergunning te pakken hebben bij de Kansspelautoriteit.

Waar NEO.bet hopelijk ook werk van aan het maken is, is om de missende sporten aan het aanbod toe te voegen. We kunnen haast niet wachten om via het platform op formule 1 of wielersport te wedden.

Verder hopen we dat ze streaming als een hun diensten toevoegen. Maar we weten niet of dit een van hun prioriteiten is. Ze gebruiken hun mankrachten waarschijnlijk liever om het sportaanbod uit te breiden. Toch zou het een handige toevoeging zijn, want zo’n kaartje heeft gewoonweg niet hetzelfde gevoel.

FAQ – veel gestelde vragen over Neo Bet 

Is NEO.bet legaal in Nederland?

Nee, in Nederland kun je (nog) niet bij NEO.bet spelen. We verwachten echter wel dat deze Duitse bookmaker binnenkort een vergunning bij de KSA zal verkrijgen. Ze hebben vast al een aanvraag ingediend voor een licentie om sportweddenschappen aan te bieden.

Hoe betrouwbaar is NEO.bet?

Met een Maltese en strikte Duitse vergunning achter zich, kunnen we NEO.bet als betrouwbaar bestempelen. Als er ook nog eens een Nederlandse licentie bijkomt, is het plaatje compleet. Bovendien heeft de bookmaker geen schandalen in hun verleden en worden je gegevens voldoende beschermd.

Welke kansspelen vind je bij NEO.bet?

Deze bookmaker richt zich op sportweddenschappen. Je kunt voornamelijk op voetbal inzetten, maar ook andere sporten zijn beschikbaar. Wat ze niet aanbieden, zijn bijvoorbeeld weddenschappen op paardenrennen, wielrennen of golf. Ook zullen we in Nederland niet op E-sport kunnen wedden.

Heeft NEO.bet een mobiele app?

Je kunt ook mobiel bij NEObet wedden dankzij hun app. Voor Android apparaten kun je deze downloaden via hun website. Gebruikers van een iOS toestel vinden hem net als andere applicaties in de App Store. De interface ziet er identiek uit aan de mobiele versie van hun site.

Via welke betaalmethoden kan ik bij NEO.bet storten en opnemen?

Het platform staat je toe om geld te storten via credit card, Apple Pay en overschrijving. Dit doe je vanaf € 10 en ze rekenen er geen extra kosten voor aan. In Nederland verwachten we ook geld te kunnen opladen via iDEAL. Opnemen zal per overschrijving en misschien via Visa of Mastercard kunnen gebeuren. Deze zijn gratis en er is een minimum van € 20.

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.